Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Tak nak juga makanan membazir kan.
Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Jika ayam besar tambah lagi masa. Kena target juga berapa orang nak jemput. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Tak nak juga makanan membazir kan. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka.
Lepas 10 minit rebus dalam kuah.
Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Jika ayam besar tambah lagi masa. Kena target juga berapa orang nak jemput. Tak nak juga makanan membazir kan. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim.
Jika ayam besar tambah lagi masa. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Tak nak juga makanan membazir kan. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Lepas 10 minit rebus dalam kuah.
Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Kena target juga berapa orang nak jemput. Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Tak nak juga makanan membazir kan. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan.
Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan.
Jika ayam besar tambah lagi masa. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Kena target juga berapa orang nak jemput. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Tak nak juga makanan membazir kan. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Angkat ayam dan bubuh di atas tray.
Kena target juga berapa orang nak jemput. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan.
Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Kena target juga berapa orang nak jemput. Jika ayam besar tambah lagi masa. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Tak nak juga makanan membazir kan.
Angkat ayam dan bubuh di atas tray.
Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Tak nak juga makanan membazir kan. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Jika ayam besar tambah lagi masa. Kena target juga berapa orang nak jemput.
Berapa Minit Untuk Rebus Telur Masin : Resep Cara Rebus Telur Yang Menggugah Selera Serta Mudah Sajianlezat My Id. Jika tidak ada daun pisang, boleh guna baking paper. Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Nak raikan tetamu mestilah menu hari raya pun kena sedap kan. Tak nak juga makanan membazir kan. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Kena target juga berapa orang nak jemput. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka.
Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Tak nak juga makanan membazir kan. Kena target juga berapa orang nak jemput. Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim. Angkat ayam dan bubuh di atas tray.
Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit. Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka. Angkat ayam dan bubuh di atas tray. Bagi sis dah ok dah menu macam ni tak ada susah sangat. Lepas 10 minit rebus dalam kuah. Kena target juga berapa orang nak jemput.
Lepas 10 minit rebus dalam kuah.
Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim.
Kena target juga berapa orang nak jemput.
Tak nak juga makanan membazir kan.
Jika ayam besar tambah lagi masa.
Baki ½ kotak santan masukkan dalam kuah percik tadi dan masak hingga berkrim.
Bakar dalam oven yang telah preheated 230°c selama 30 minit.
Ok kali ini, sis nak kongsikan 15 resepi menu raya untuk rumah terbuka.
Post a Comment for "Berapa Minit Untuk Rebus Telur Masin : Resep Cara Rebus Telur Yang Menggugah Selera Serta Mudah Sajianlezat My Id"